Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی کشاورز روز شنبه در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران کیش در پاسخ به سوال ایرنا اظهار داشت: هم اکنون اعضای این ستاد از جنبه های مختلف در آمادگی کامل هستند تا در صورت بروز بحران های احتمالی با بسیج امکانات خدمات مختلف امدادی را به ساکنان کیش ارایه کنند.

وی اضافه کرد: براساس اعلام اعضای ستاد مدیریت بحران جزیره به علت وقوع زمین لرزه های مختلف طی سه هفته گذشته و افزایش سطح آمادگی هم اکنون تمام لوازم ضروری در حوزه دارو، غذا، سوخت و تجهیزات اسکان در جزیره ذخیره سازی شده و ماشین آلان بخش خصوصی و دولتی آماده ارایه خدمت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشاورز با بیان اینکه زلزله شب گذشته روستای سایه خوش شهرستان بندرلنکه که در فاصله حدود ۱۳۷ کیلومتری کیش رخ داد و در این جزیره نیز احساس شد افزود: این زمین لرزه در کیش هیچگونه خسارتی نداشته و هم اکنون مشکل خاصی در جزیره وجود ندارد.

وی یاآور شد: ستاد مدیریت بحران این جزیره آماده همکاری با ستاد استان هرمزگان برای ارسال کمک های امدادی از جمله مواد غذایی و دارویی در حد مقدورات به مناطق زلزله زده بوده و میزان توانمندی های جزیره امروز به ستاد مدیریت هرمزگان اطلاع داده شده است.

تداوم رایزنی ها برای تامین تجهیزات لجستیک در کیش

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اینکه به علت شرایط جغرافیایی جزیره برخی امکانات در آن محدود است افزود: تمام رایرزنی های برای تامین تجهیزات لجستیک از استان های معین کیش از جمله هرمزگان، بوشهر، وزارت کشور و دستگاه های امداد کشور انجام شده است.

وی اضافه کرد: تامین آمبولانس های مورد نیاز هنگام بروز حوادث احتمالی، تامین هواپیماها برای برقراری پروازهای اضطراری و سایر تجهیزات امدادی از جمله بالگردها انجام و همه دستگاه ها آمادگی ۱۰۰ درصد خود برای ارایه خدمت در این جزیره را اعلام کرده اند.

کشاورز با بیان اینکه هم اکنون توان دستگاه های امدادی کشور و استان برای امداد رسانی در بندر خمیر بکار گرفته شده افزود: اما طبق پیگیری های مختلف در هفته گذشته هشت پرواز اضطراری برای خروج مسافران برقرار و تعدادی بالگرد سکوهای نفتی برای امداد رسانی در این جزیره مسقر شده است.

وی یادآور شد: ارتش جمهوری اسلامی نیز هماهنگی لازم برای بکارگیری سه فروند هواپیمای مسافربردی در مواقع ضروری را نیز انجام داده تا از شیراز به مقصد این جزیره در صورت لزوم پروازهایی داشته باشند.

دانشگاه ها ملزم به اجرای مصوبات ستاد مدیریت بحران هستند

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز در خصوص برگزاری آزمون به صورت حضوری توسط برخی دانشگاه ها نیز گفت: عدم برگزاری آزمون در دانشگاه ها به صورت غیر حضوری از مصوبات ستاد مدیریت بحران در هفته های گذشته بوده و اجرای آن از سوی همه دستگاه ها لازم است.

وی افزود: هر کدام از دانشگاه ها در صورت عدم اجرای این مصوبات باید نسبت به تخطی خود به مراجع ذی صلاح پاسخگو باشند.

از ساعت ۲.۲بامداد تاکنون ۱۳بار بندر خمیر و مناطق اطراف آن لرزیده که ۲ زلزله آن ۶.۱ . ۶.۳ریشتری بوده بطوریکه وحشت مناطق زلزله زده و شهرهای اطاراف را در برگرفت ومردم را به خیابان ها وبوستانها کشاند.

این زلزله در جزیره کیش نیز احساس و باعث شد مردم شب را در خیابان ها و مراکز اسکان سپری کنند.

وقوع زلزله‌های شدید ۶.۱ و ۶.۳ ریشتری به همراه ده‌ها پس لرزه در روستاهای بندرخمیر تاکنون پنج کشته و ۱۹ زخمی بر جا گذاشته است.

آخرین خبرها از زلزله هرمزگان/ ۳۹ مصدوم و ۵ فوتی /دستور مخبر بر امداد رسانی فوری

برچسب‌ها کیش جزیره کیش سازمان منطقه آزاد کیش هرمزگان زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش جزیره کیش سازمان منطقه آزاد کیش کیش جزیره کیش سازمان منطقه آزاد کیش هرمزگان زلزله ستاد مدیریت بحران دانشگاه ها دستگاه ها هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۵۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • سیلی که آرزوهای دانش آموزان را با خود برد
  • هشدار زرد هواشناسی مدیریت بحران اصفهان را به حال آماده باش درآورد
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم