Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شهرداری تهران در هفته ای که گذشت، شاهد رویدادهایی بود که در ادامه به آن می پردازیم.

  کاهش سرفاصله حرکت قطارها در خط 3/ افزایش ظرفیت پذیرش مسافر در خطوط مترو پایتخت

فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها در خط 3 مترو به 9 دقیقه و افزایش ظرفیت پذیرش مسافر در خط 4 مترو تهران خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهرداری، سفر یک هفته‌ای نجفی به کیش را تکذیب کرد

امین عارف نیا مدیر روابط عمومی شهرداری تهران خبری مبنی بر استراحت یک هفته ای شهردار تهران در کیش، برای دوری از آلودگی هوا را تکذیب کرد.

 

تغییر وضعيت قرمز به زرد در پایتخت

احمد صادقی رئيس سازمان مديريت بحران شهر تهران گفت: اگر وضع به همين منوال پيش رود، از فردا وضعيت پایتخت از قرمز به زرد تغيير خواهد يافت.

 

۶ ماه است کیش نرفته ام/هجوم مردم به پمپ بنزین‌ها نشان از ضعف آموزش بود

محمد علی نجفی شهردار تهران در واکنش به خبر حضورش در کیش هنگام زلزله در تهران گفت: ٦ ماه است کیش نرفته‌ام.

 

جزئیات جدید از نقشه اماکن تخلیه امن اضطراری پایتخت + نقشه

پس از انتشار نقشه مراکز تخلیه امن اضطراری توسط شهرداری تهران، بیش از ۵۰۰ هزار نفر پایتخت نشینان این نقشه را بررسی کردند و تا روز دوشنبه بیش از ۳۳۰ هزار بار نقشه توسط کاربران دانلود شده است.

 

جزئیات تدوین بودجه سال ۹۷ شهر تهران

ملاک تدوین بودجه سال ۱۳۹۷ شهرداری تهران، براساس برنامه شهردار تهران و موارد منطبق بر برنامه پنج ساله‌ دوم شهر تهران خواهد بود.

 

سوله‌های مدیریت بحران پایتخت وضعیت مناسبی ندارند

مصیب حسن زاده عضو شورایاری منطقه ۱۷ تهران گفت: در صورت بروز زلزله‌ای عمیق در تهران، امکانات و تجهیزات سوله‌های مدیریت بحران کفاف رسیدگی به حادثه دیدگان را نمی‌دهد.

 

عزم شهردار تهران برای ساماندهی ترافیک/ مشکل ترافیک و آلودگی از بودجه 97 مهم‌تر است

داریوش قنبری مشاور پارلمانی شهردار تهران گفت: ترافیک و آلودگی هوای تهران مشکلات فراتر از بودجه سال 97 هستند.

 

هشدار شهردار تهران به حضور مردم در پمپ بنزین ها پس از زلزله

محمد علی نجفی شهردار تهران گفت: حضور مردم در پمپ بنزین ها بسیار خطرناک است چرا که با وجود ماشین‌های بزرگ حمل بنزین بین ماشین‌های شهروندان و یک جرقه حادثه بسیار بزرگی اتفاق می‌افتد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۷۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو